Exteriör behandling

T2 Utvändig handtvätt: bilens lack rengörs först med avfettning, fälgar spolas av, därefter schamponeras bilen, sköljs samt torkas av, dörrgångar torkas ur.

Pris: 200:-

P1 Maskinvaxning: bilens lack rengörs först med avfettning och schamponeras därefter, sköljs av samt torkas med microfiberdukar. Därefter läggs ett tunt lager vax på med maskin som sedan torkas av, behandling av lister och däck.

Pris: 1 295:-

L1 Lackförsegling: bilens lack och dörrgångar rengörs först med avfettning och därefter schamponeras bilen samt torkas av. Sedan används ett polermedel som är anpassat för bilens lack. Ytliga repor, oxid och smuts som finns i lacken maskinpoleras bort. Maskinpoleringen ökar lystern och glansen i lacken. Efter poleringen förseglas lacken för att bevaras och skyddas. Behandling av lister och däck ingår samt rengörning av fälgar.

Vi använder ett tvåkomponents nanomedel för det ultimata skyddet. Kunden får ett certifikat som visar att vi har gjort denna behandling och en bilvårdsväska.

Pris: 3 650:-

T3 Motortvätt: motorn, motorrum och insidan av motorhuv rengörs med avfettning, därefter avspolning med vatten, eftertorkning med luft samt även behandling av plastdetaljer.

Pris: 300:-

X1 Fälgrengöring

Pris: 200:-

X2 Vinylbättring

Pris: 200:-

X3 Lackbättring: För att beställa detta program så krävs det att kunden tar med sig lackstift i rätt nyans.

Pris: 150:-