Vill du hjälpa till?

Vill du hjälpa oss?

Sedan starten av re:forms verksamhet 2005 har vi haft förmånen att få stötta och på olika sätt hjälpa människor tillbaka till ett värdigt liv, människor som av olika anledningar behöver en nystart i livet. Genom re:forms arbete kan även du vara med och skapa bättre livsvillkor för människor i vårt närområde såväl som för människor i andra länder.

Under åren har vi på re:form varit med och ekonomiskt stöttat kamratstödjare på Mellringeskolan och Varbergagården genom Mellringekyrkan. På detta sätt är vi med och stöttar ungdomar i vårt närområde, bland annat genom att se till att det finns extra vuxna på Mellringeskolan och att Varbergagården kan hålla öppet även på lördagar.

Genom vårt samarbete med Ge för livet och Evangeliska Frikyrkan (EFK) har re:form varit med och bland annat bidragit till att barn och ungdomar i olika länder fått en chans till utbildning. Vi har även stöttat ett projekt i Mellanöstern som jobbar mot att kvinnor utnyttjas genom trafficking och liknande.

Vi är stolta över vad vi har gjort och fortsätter att göra för människor både nära och långt borta. Vad med du också! Genom de saker du skänker till re:form bidrar du också till ovanstående. Har du något att skänka är du välkommen att läsa mer på denna länk.

Du har också möjlighet att stötta vårt arbete ekonomiskt genom att skänka en gåva. Sätt då in pengarna på bankgiro 5524-3513. Märk insättningen ”gåva”.

Tack för din gåva!